Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Deviancia és a nemzeti oldal

2018.05.15

 

13507115_104061826695803_482743894390901329_n.jpgNem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a totális győzelemhez nem elég a testi erő, ugyanúgy szükséges hozzá a szellemi fölény az ellenséggel szemben.

Egyre többször tapasztalható, ami sajnos minden politikai irányzat erősödésénél megfigyelhető, a szellemi színvonal fokozatos és egyenletes csökkenése. Ezt talán természetesnek lehetne venni, de nem akkor, ha a kiválóságra törekszünk, ahol a szellem és a test messze felette áll az átlagnál. Természetesen tisztában van vele mindenki, hogy senki nem születik ugyanolyan intelligenciával, ez azonban nem lehet kifogás. A műveltség nem feltétlenül az intelligenciahányadostól függ, inkább a bennünk levő tudásszomjtól, s a vágytól, mellyel ki akarunk törni a szürke tömegemberek sorából.

Téved az, aki azt mondja, hogy ez az öltözködéstől függ, mert ha az feltűnő felfigyelnek ránk. Nem! Ha így akar valaki a tömegből, annak köztünk nincs helye. Mi a testi és a szellemi színvonallal akarjuk megmutatni, hogy a mi ideológiánk sokkal jobb, mint amit más kínál. Mi nem a kocsmában ülünk naphosszat, vagy nem az estét várjuk egy újabb utcai balhé miatt, hogy a rendőrök vigyenek el minket feleslegesen. Ha koncertre járunk, nem az a célunk, hogy minél előbb lerészegedjünk, megemlékezéseken büszkék vagyunk arra, hogy énekelhetjük a saját országunk himnuszát, s a Szózatot is.

A középkorban úgy tartották, hogy csak az lehet igazán jó lovag, aki tudott sakkozni. Első ránézésre buta, középkori szokás, de ha belegondolunk egy igazán bölcs dolog. Ugyanis aki tud sakkozni, az átlátja a harcteret is, szinte ki tudja találni az ellenfél gondolatait, és taktikáját úgy felépíti, hogy azzal győzelemre jusson. Ilyesmi napjainkban az olvasás, a tudás bővítése, mert, ahogy akkor a lovagok a sakkal, napjainkban ezzel dolgozhatjuk ki a legjobb taktikát, mert ez az, ami napjainkban a legveszélyesebb az ellenségekre nézve.


Deviáns az is, ha a nő, vagy a férfi a másik szerepében próbál élni. Vagy az egyéni kényelem miatt nem látják el isteni küldetésüket. Ilyen küldetés a családalapítás, gyermekáldás, a csöppségek felnevelése. Nem szabad és nem is lehet arra hivatkozni, hogy valaki még túl fiatal huszonévesen a házasságra, vagy gyermekvállalásra. Azt sem lehet mondani, hogy még nem élt eleget, s nem akarja még feláldozni fiatalságát.

 

A leány már egészen kiskorától készül az anyaság szerepére, ahogy babával kezd játszani, ez a szerepjáték, melyet az ösztönök idéztek elő. De ilyen a fiúknál is, mikor „papás-mamást" játszanak, hiszen ezzel lemodellezik a legfőbb természeti egységet, a családot. Önző dolog tehát ezért nem gyereket vállalni. Ha ez esetleg nem győzte meg női olvasóinkat, ki kell jelentünk, hogy a nők 30 éves korukra már túl vannak azokon a bizonyos „legjobb éveken". Igyekezni kell, hiszen a nők idővel egyre vesztik el szépségüket, sminkkel pedig nem lehet visszaadni a fiatalkori ragyogást. Amíg a férfiak akár 30 éves korukban is lehetnek apák, a nők már majdnem 10 évvel elkéstek erre a korukra. Mert mindig jön egy fiatalabb, aki hajlandó gyermeket szülni, mert igen nagy tévhit, ha azt gondolja akármelyik nőtársam is, hogy a férfiak nem akarnak gyereket.

Minket sokkal több előítélet ér, mint a szürke tömegembert, de szellemi és erkölcsi erőnkkel kell kitűnni közülük, nem pedig deviáns viselkedéssel. Legyünk mi magunk a szilfa, a történelmi viharok sorában, akiket nem lehetett és nem lehet megtörni soha. Életünk legyen példamutatás az elkövetkező nemzedékek számára, hirdetve ezzel, hogy a mi nemzetiszocializmusunk nem az, aminek most a mocskolódó média próbálja mutatni! Nekünk kell felnyitni az emberek szemét, hogy a hungarizmus az egyetlen járható út, hogy amit mi vallunk az nem csak egy lehetőség a magyarság számára, hanem maga a megoldás.

Úgy legyen!

Dalma Staß - Kitartás.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.