Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A fehér fajt védjük, de csak azt!

2018.05.27


82fbaa49689c7687e19c4bdf045ebbabfd73b3ee.jpgNaponta többször, gyakorta bogarászom a különböző identitásalapú politikai médiumok hírportáljait; egy érdekes jelenségre lettem figyelmes: a "filoszemita szélsőjobb" megjelenésére. Ez egy újkeletű ideológia, melynek a védelmezendő halmazában egyaránt helyet kap az európai rassz és a nemzetközi zsidóság is. Az ellenségkép határozottan az iszlám világ, az elhárítandó jelenség pedig a tömeges közel-keleti migráció és az európai iszlamizáció. Érzik a Kedves Olvasók a bökkenőt? Mi is.

 


Milyen érdekes: a nemzetközi média folyvást a migránsok áradatán csámcsog, rengeteg valós és súlyos probléma lekerült a napirendről, és bizonyos közéleti személyek tisztára mossák magukat. A legviccesebb jelenség Kertész Imre - vagy inkább Imre Kertész - esete, aki magyargyűlölőből hirtelen az európai civilizációért aggódó, antidemokratikus és antiliberális szájhős lett.


Legjobban úgy lehet ezt a fordulatot szemléltetni, ha idézzük Kertész Imre régebbi és aktuális szavait egyaránt:


„Ahogy nézem, ahogy megélem ennek az országnak (Magyarország - a szerk.) az ijesztő leépülését, öngyilkos paranoiába fordulását. Ahogy naponta elidegenítenek tőle a gyűlölködés országos bajnokai, s a saját emlékeim. Ahogy növekszik az iránta táplált közönyöm. Ahogy lassan megpróbálok elszakadni tőle. A nyelv – igen, az egyetlen, ami köt. Milyen különös. Ez az idegen nyelv, az anyanyelvem. Anyanyelvem, amelyen megértem gyilkosaimat.” (Kertész Imre: Valaki más - 1997)

image.jpg

(Kertész Imre)


„Idegen országokban otthon érzem magam, míg otthon idegenként cselekszem. Külföldiekkel szabadon beszélgetek, de saját honfitársaimmal szemben kínosan érzem magam.” (The Guardian - 2002)


„Az emberi kultúra terméke vagyok, egy dekadens, ha akarja, egy gyökértelen. Ne kössön engem Magyarországhoz. (...) A szélsőjobboldal és az antiszemiták uralkodnak. A magyarok régi, káros szenvedélyei – a hazugság, a dolgok elfojtására való hajlam – jobban jellemzők, mint valaha." (Die Welt - 2009


És egyszercsak, lásson csodát a világ, még a multikulturalizmus is negatív lett számára (pedig, bizony most ez a gondolat védi a fajtáját):


"Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak. (...) Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja. (...) Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik." (Kertész Imre: A végső kocsma - 2014)


(A legutolsó bekezdés sorait a mandiner.hu hozta le még szeptember elején.)


Roppant érdekes. De nem csupán Kertész Imre szavai adnak okot a helyzet iránti kétkedésre, hanem például olyan vélemények is szárnyra kaptak már, hogy az európai zsidó kultúra (?) jelenléte miatt akar az ISIS támadni minket - vicc. Emellett a következő nem furcsa? A közmédiában már lehet említeni olyat, hogy "európai ember", "a multikulturalizmus megbukott", és hasonlók. És ezalatt egy génjeiben, mentalitásában és kultúrájában eltérő etnikai kisebbség - persze az arányok a gazdasági és politikai szektorban fordítva vannak - hirtelen szolidaritást érez Európa sorsa iránt. Ezek hülyének néznek minket: az elmúlt 2000 évben ez a kisebbség nem érzett mást az európai rassz iránt, csak ellenszenvet. Ott voltak, ha a kereszténységet kellett támadni, ott voltak a marxizmus mögött - ezt bizony Winston Churchill is megmondta - továbbá a nemzetközpontú, saját fajtája iránt szociálisan érzékeny politikai rendszerek megbuktatása mögött, na és az új évezred baloldali irányultságainak vezetőiről ne is beszéljünk (kedves Gyurcsány, Bajnai és a többiek). Márpedig ugye azt tudjuk, hogy (főleg most!) a baloldal nem éppen pozitív Magyarországra nézve.


Nos, de mielőtt közösség elleni izgatással vádolna valamelyik neoliberális olvasó - az agyvérzés közeli állapota mellett - csupán az európai nemzetek ellen irányuló gyűlöletről beszélek, nem pedig egy esetleges sajátról. 


Szóval folytatva a gondolatmenetet, megjelent egy antiliberális, olykor antidemokratikus szélsőjobboldali jelenség, amely fiktíven az európai rasszhoz sorolná a vérségileg nem éppen odatartozókat. Persze a migráns az nem kell, az csúnya, de a zsidó az aranyos, az még belefér. Az opportunizmusáról elhíresült Jobbik pedig szintén beállt az új, divatos irányzat mögé: egy kis részrehajlás, egy kis mea culpa, és persze csak az iszlamizáció és a tömeges migráció a fő probléma (náluk). 

family-1.jpg


Bocsássanak meg a kedves olvasok a túlzott emocionális jellegért, de olykor az ember zsebében kinyílik a bicska (nehogy elájuljon nekem a liberális olvasó, nincs bicskám!). Viszont az egyszerű fogalmazás mentén haladva a következőt leszögezhetjük: Ha az európai ember jövőjét érzem veszélyeztetve, akkor az az európai ember és nem más. Ha az európai civilizáció hanyatlását említem, akkor az európai ember civilizációjáért aggódom - és nem a másik civilizációjáért. És ha veszélyesnek találom a tömeges közel-keleti és afrikai migrációt, akkor azt azért mondom, mert féltem az európai rassz genetikai-vérségi állományát, kultúrájának meglétét, puszta létének és jövőjének biztonságát. Az európai rasszt féltem, nem a zsidóságot!

 

300px-hung11.png


Akkor értjük, ugye? Mi is az európai embert védjük, de csak azt. Mert nem hagyjuk a káoszban önmagukat tisztára mosó nemzetgyalázók képmutatását, akik hirtelen a magyarság és Európa nagyjainak hiszik magukat. A multikulturális társadalom megbukott, ezt már tömegesen elismerjük. De akkor legyünk következetesek: csak az európai kultúra, rassz, civilizáció és az azt alkotó nemzetek azok, amelyeknek érvényesülési joga lehet ezen a kontinensen!

Köszönjük, csak a mi fajunk védelme. Viszont azt maximálisan!


Székhelyi István - Kitartás.net

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.